TOPPS Euro 2024 Match Attax kártya promóció

Rendeljen a sajtoforras.hu oldalon és megajándékozzuk!

  • Amennyiben a sajtoforras.hu oldalon vásárol, megajándékozzuk 1 csomag Euro 2024 Match Attax promóciós kártyacsomaggal, 10 000 Ft fölötti vásárlás esetén 5 csomag Euro 2024 Match Attax promóciós kártyacsomagot adunk ajándékba rendelése mellé.
  • A promóció a készlet erejéig tart és csak kizárólag a www.sajtoforras.hu oldalon leadott rendelésekre igaz. 

A promóció részvételi szabályzata

A promóció(k) szervezője, a Magyar Lapterjesztő Zrt. (továbbiakban: „LAPKER Zrt.” és/vagy „Szervező”), 1097 Budapest, Táblás utca 32., Cégjegyzékszám: 01-10-043804), mely teljes körűen felelős a játék jogszerű lebonyolításáért.

1. Résztvevők

A Magyar Lapterjesztő Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Táblás u. 32. cg.: 01-10-043804) a továbbiakban: ”Szervező”) által szervezett promócióban (továbbiakban: Promóció) azon 18. életévét betöltött Internet felhasználó, cselekvőképes, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet, aki a Lapker Zrt. webshopjában www.sajtoforras.hu a Promóció időtartama alatt a Promócióban résztvevő valamely sajtóterméket utánvéttel vagy online bankkártyás fizetéssel megvásárolja (továbbiakban: Résztvevő).

A promóció(k)ban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és azok hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 2. pont).

2. Promóció(k)ban résztvevő termékek

A www.sajtoforras.hu oldalon elérhető termékek.

3. Az ajándéktárgy

A fenti promóció a készlet erejéig tart és csak kizárólag a www.sajtoforras.hu oldalon leadott rendelésekre igaz. 

4. A Promóció időtartama

A 2024. június 13-tól történő vásárlások esetén jár az ajándék egészen a készlet erejéig.

5. Promóció leírása

2024. június 13-tól, amennyiben a sajtoforras.hu oldalon vásárol, megajándékozzuk 1 darab Euro 2024 Match Attax promóciós kártyacsomaggal, 10 000 Ft fölötti vásárlás esetén 5 darab Euro 2024 Match Attax promóciós kártyacsomagot adunk ajándékba rendelése mellé

6. Ajándéktermék átvétele

Az Ajándéktermék a megrendelt sajtótermék kiszállításakor történő átvétellel egyidejűleg kerül a Résztvevőnek átadásra. Amennyiben a megrendelés sztornozásra kerülne, a visszárut az ajándékkal együtt kell a Résztvevőnek visszaküldenie.

7. Részvételi feltételek elfogadása

A Résztvevő a Promócióban történő részvételével minden tekintetben, kifejezetten és teljes mértékben elfogadja a jelen részvételi szabályzat rendelkezéseit. A promócióban a sajtoforras.hu oldal ÁSZF elfogadása mellett a részvétel automatikus, amennyiben arról a vásárló e-mailben nem értesíti a Szervezőt, hogy nem kéri az ajándékot, Szervező automatikusan a megrendelések mellé postázza azt.

8. Reklamációkezelés

A Promóció során ingyenesen átadásra került Ajándéktermékekkel kapcsolatos esetleges reklamációra kizárólag a termék átvételekor van lehetőség. Amennyiben az átadott Ajándéktermék láthatóan minőséghibás, akkor a Résztvevő az átadáskor jelezheti igényét a termék cseréjére, de a termék átvétele után reklamációt a Szervező már nem fogad el.

9. A Promóció részvételi feltételeinek megváltoztatása

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóciót felfüggessze vagy megszüntesse, amennyiben annak folytatása rajta kívülálló okok miatt nem lehetséges. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóció feltételeit, különösen a Promóció időtartamát megváltoztassa, vagy a jelen szabályzatot bármikor módosítsa, melyről haladéktalanul tájékoztatja a Résztvevőket a sajtoforras.hu oldalon.

10. Adatkezelés, adatvédelem

A promóció során személyes adatokat nem gyűjtünk, azok adatbázisba, illetve további felhasználásra nem kerülnek, kizárólag a termékek megrendelése és kiszállítása céljából kezeli őket a Szervező.

Budapest, 2024. június 12.                                                                                                                            

                                                                                                                                                                                                      Lapker Zrt.

Kötelező kitölteni!
Nem megfelelő e-mail formátum!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!