Promo tájékoztató

 

Legyen Öné tripla ajándékunk!

Január 20-tól minden vásárlás mellé meglepjük egy csomag 5 db-os Ferencváros kártyával és egy Big Animal World Neon világítós állatkával. 

Amennyiben 5.000 Ft felett vásárol, Öné lesz egy csomag vadonatúj UEFA Champions League Best of The Best kártya kollekció is.

10.000 Ft értékű rendelés esetén, az egy csomag 5 db-os Ferencváros kártya és a  Big Animal World Neon világítós állatka mellett az Öné lesz egy csomag vadonatúj UEFA Champions League Best of The Best kártya kollekció, valamint a Ferencváros Mega Fémdoboz limitált ajándék is.

 

A promóció részvételi szabályzata

A promóció szervezője, a Magyar Lapterjesztő Zrt. (továbbiakban: „LAPKER Zrt.” és/vagy „Szervező”), 1097 Budapest, Táblás utca 32., Cégjegyzékszám: 01-10-043804), mely teljes körűen felelős a játék jogszerű lebonyolításáért.

  1. Résztvevők

A Magyar Lapterjesztő Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Táblás u. 32. cg.: 01-10-043804) a továbbiakban: ”Szervező”) által szervezett promócióban (továbbiakban: Promóció) azon 18. életévét betöltött Internet felhasználó, cselekvőképes, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet, aki a Lapker Zrt. webshopjában www.sajtoforras.hu a Promóció időtartama alatt a Promócióban résztvevő valamely sajtóterméket utánvéttel vagy online bankkártyás fizetéssel megvásárolja (továbbiakban: Résztvevő).

A promócióban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és azok hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 2. pont).

  1. Promócióban résztvevő termékek

A Promócióban résztvevő termékek: hagyományos hírlap, gyűjtőkártya, matrica, partwork, könyvsorozat és egyéb, a webshop kínálatában található kereskedelmi és higiéniás termékek.

  1. Ajándéktermék

Annak a Résztvevőnek, aki Promócióban résztvevő, a sajtoforras.hu oldalon megtalálható bármilyen terméket vásárol, egy csomag 5 db-os Ferencváros kártyát küldünk ajándékba. Minden 5.000 Ft feletti vásárlás esetén az egy csomag 5 db-os Ferencváros kártya és a Big Animal World Neon világítós állatka mellett egy csomag vadonatúj UEFA Champions League Best of The Best kártya kollekciót is küldünk. 10.000 Ft feletti vásárlás esetén az egy csomag 5 db-os Ferencváros kártya és egy csomag vadonatúj UEFA Champions League Best of The Best kártya kollekció mellett 1 db Ferencváros Mega Fémdoboz limitált ajándék is jár.

  1. A Promóció időtartama

A 2021. február 22-től történő vásárlások esetén jár az Ajándéktermék, illetve az Ajándéktermék készletének erejéig.

  1. Promóció leírása

 A promóció időtartama alatt, minden vásárlónk a megrendelés feladást követően automatikusan a rendelése mellé egy csomag 5 db-os Ferencváros kártyát és 1 db Big Animal World Neon világítós állatkát kap ajándékba. Minden 5.000 Ft feletti vásárlás esetén egy csomag vadonatúj UEFA Champions League Best of The Best kártya kollekciót is küldünk. Minden 10.000 Ft feletti vásárlás esetén 1 db Ferencváros Mega Fémdoboz limitált ajándék is jár.

  1. Ajándéktermék átvétele

Az Ajándéktermék a megrendelt sajtótermék kiszállításakor történő átvétellel egyidejűleg kerül a Résztvevőnek átadásra.

  1. Részvételi feltételek elfogadása

A Résztvevő a Promócióban történő részvételével minden tekintetben, kifejezetten és teljes mértékben elfogadja a jelen részvételi szabályzat rendelkezéseit. A promócióban a sajtoforras.hu oldal ÁSZF elfogadása mellett a részvétel automatikus, amennyiben arról a vásárló e-mailben nem értesíti a Szervezőt, hogy nem kéri az ajándékot, Szervező automatikusan a megrendelések mellé postázza azt.

  1. Reklamációkezelés

A Promóció során ingyenesen átadásra került Ajándéktermékekkel kapcsolatos esetleges reklamációra kizárólag a termék átvételekor van lehetőség. Amennyiben az átadott Ajándéktermék láthatóan minőséghibás, akkor a Résztvevő az átadáskor jelezheti igényét a termék cseréjére, de a termék átvétele után reklamációt a Szervező már nem fogad el.

  1. A Promóció részvételi feltételeinek megváltoztatása

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóciót felfüggessze vagy megszüntesse, amennyiben annak folytatása rajta kívülálló okok miatt nem lehetséges. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóció feltételeit, különösen a Promóció időtartamát megváltoztassa, vagy a jelen szabályzatot bármikor módosítsa, melyről haladéktalanul tájékoztatja a Résztvevőket a sajtoforras.hu oldalon.

  1. Adatkezelés, adatvédelem

A promóció során személyes adatokat nem gyűjtünk, azok adatbázisba, illetve további felhasználásra nem kerülnek, kizárólag a termékek megrendelése és kiszállítása céljából kezeli őket a Szervező.

Budapest 2021. február 22.                                                                                                                                        

                                                                                                                                                                                                      Lapker Zrt.