Promo tájékoztató

 

Készüljön kedvenc lapjaival az ünnepekre!

   

   

  • Rendeljen november 24-e és december 24-e között az IQ Press Kiadó ünnepi kiadványaiból és megajándékozzuk egy Príma Konyha fakanállal. Amennyiben több lapot is vásárol a promócióban szereplő kaidványokból, úgy annyi darab fakanalat küldünk, ahány lap kerül a kosarába. A promóció az alábbi kiadványokra érvényes: Diana Receptek; Diana Receptek Special; Praktika konyha; Praktika konyha ksz.; Príma konyha magazinok.
  • A promóció a készlet erejéig tart és csak kizárólag a www.sajtoforras.hu oldalon leadott rendelésekre igaz. 

   

  A promóció részvételi szabályzata

  A promóció(k) szervezője, a Magyar Lapterjesztő Zrt. (továbbiakban: „LAPKER Zrt.” és/vagy „Szervező”), 1097 Budapest, Táblás utca 32., Cégjegyzékszám: 01-10-043804), mely teljes körűen felelős a játék jogszerű lebonyolításáért.

  1. Résztvevők

  A Magyar Lapterjesztő Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Táblás u. 32. cg.: 01-10-043804) a továbbiakban: ”Szervező”) által szervezett promócióban (továbbiakban: Promóció) azon 18. életévét betöltött Internet felhasználó, cselekvőképes, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet, aki a Lapker Zrt. webshopjában www.sajtoforras.hu a Promóció időtartama alatt a Promócióban résztvevő valamely sajtóterméket utánvéttel vagy online bankkártyás fizetéssel megvásárolja (továbbiakban: Résztvevő).

  A promóció(k)ban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és azok hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 2. pont).

  1. Promóció(k)ban résztvevő termékek

  A hagyományos hírlap, gyűjtőkártya, matrica, partwork, könyvsorozat és egyéb, a webshop kínálatában található kereskedelmi és higiéniás termékek.

      3. Az ajándéktárgy

  A fenti két promóció a készlet erejéig tart és csak kizárólag a www.sajtoforras.hu oldalon leadott rendelésekre igaz. 

  1. A Promóció időtartama

  A 2022. november 24-től történő vásárlások esetén jár az ajándék egészen a készlet erejéig.

  1. Promóció leírása
  1. Ajándéktermék átvétele

  Az Ajándéktermék a megrendelt sajtótermék kiszállításakor történő átvétellel egyidejűleg kerül a Résztvevőnek átadásra. Amennyiben a megrendelés sztornozásra kerülne, a visszárut az ajándékkal együtt kell a Résztvevőnek visszaküldenie.

  1. Részvételi feltételek elfogadása

  A Résztvevő a Promócióban történő részvételével minden tekintetben, kifejezetten és teljes mértékben elfogadja a jelen részvételi szabályzat rendelkezéseit. A promócióban a sajtoforras.hu oldal ÁSZF elfogadása mellett a részvétel automatikus, amennyiben arról a vásárló e-mailben nem értesíti a Szervezőt, hogy nem kéri az ajándékot, Szervező automatikusan a megrendelések mellé postázza azt.

  1. Reklamációkezelés

  A Promóció során ingyenesen átadásra került Ajándéktermékekkel kapcsolatos esetleges reklamációra kizárólag a termék átvételekor van lehetőség. Amennyiben az átadott Ajándéktermék láthatóan minőséghibás, akkor a Résztvevő az átadáskor jelezheti igényét a termék cseréjére, de a termék átvétele után reklamációt a Szervező már nem fogad el.

  1. A Promóció részvételi feltételeinek megváltoztatása

  Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóciót felfüggessze vagy megszüntesse, amennyiben annak folytatása rajta kívülálló okok miatt nem lehetséges. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóció feltételeit, különösen a Promóció időtartamát megváltoztassa, vagy a jelen szabályzatot bármikor módosítsa, melyről haladéktalanul tájékoztatja a Résztvevőket a sajtoforras.hu oldalon.

  1. Adatkezelés, adatvédelem

  A promóció során személyes adatokat nem gyűjtünk, azok adatbázisba, illetve további felhasználásra nem kerülnek, kizárólag a termékek megrendelése és kiszállítása céljából kezeli őket a Szervező.

  Budapest 2022. november 24.                                                                                                                                      

                                                                                                                                                                                                        Lapker Zrt.