Promo tájékoztató

 

Rendelje meg kedvenc lapját nálunk és megajándékozzuk!

Március 16-tól minden vásárlás mellé meglepjük egy csomag 5 db-os Ferencváros kártyával és egy Big Animal World Neon világítós állatkával. 

Amennyiben 5.000 Ft felett vásárol, Öné lesz egy csomag vadonatúj UEFA Champions League Best of The Best kártya kollekció is.

 

A promóció részvételi szabályzata

A promóció szervezője, a Magyar Lapterjesztő Zrt. (továbbiakban: „LAPKER Zrt.” és/vagy „Szervező”), 1097 Budapest, Táblás utca 32., Cégjegyzékszám: 01-10-043804), mely teljes körűen felelős a játék jogszerű lebonyolításáért.

  1. Résztvevők

A Magyar Lapterjesztő Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Táblás u. 32. cg.: 01-10-043804) a továbbiakban: ”Szervező”) által szervezett promócióban (továbbiakban: Promóció) azon 18. életévét betöltött Internet felhasználó, cselekvőképes, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet, aki a Lapker Zrt. webshopjában www.sajtoforras.hu a Promóció időtartama alatt a Promócióban résztvevő valamely sajtóterméket utánvéttel vagy online bankkártyás fizetéssel megvásárolja (továbbiakban: Résztvevő).

A promócióban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és azok hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 2. pont).

  1. Promócióban résztvevő termékek

A Promócióban résztvevő termékek: hagyományos hírlap, gyűjtőkártya, matrica, partwork, könyvsorozat és egyéb, a webshop kínálatában található kereskedelmi és higiéniás termékek.

  1. Ajándéktermék

Annak a Résztvevőnek, aki Promócióban résztvevő, a sajtoforras.hu oldalon megtalálható bármilyen terméket vásárol, egy csomag 5 db-os Ferencváros kártyát küldünk ajándékba. Minden 5.000 Ft feletti vásárlás esetén az egy csomag 5 db-os Ferencváros kártya és a Big Animal World Neon világítós állatka mellett egy csomag vadonatúj UEFA Champions League Best of The Best kártya kollekciót is küldünk. 

  1. A Promóció időtartama

A 2021. április 15-ől történő vásárlások esetén jár az Ajándéktermék, illetve az Ajándéktermék készletének erejéig.

  1. Promóció leírása

 A promóció időtartama alatt, minden vásárlónk a megrendelés feladást követően automatikusan a rendelése mellé egy csomag 5 db-os Ferencváros kártyát és 1 db Big Animal World Neon világítós állatkát kap ajándékba. Minden 5.000 Ft feletti vásárlás esetén egy csomag vadonatúj UEFA Champions League Best of The Best kártya kollekciót is küldünk. 

  1. Ajándéktermék átvétele

Az Ajándéktermék a megrendelt sajtótermék kiszállításakor történő átvétellel egyidejűleg kerül a Résztvevőnek átadásra.

  1. Részvételi feltételek elfogadása

A Résztvevő a Promócióban történő részvételével minden tekintetben, kifejezetten és teljes mértékben elfogadja a jelen részvételi szabályzat rendelkezéseit. A promócióban a sajtoforras.hu oldal ÁSZF elfogadása mellett a részvétel automatikus, amennyiben arról a vásárló e-mailben nem értesíti a Szervezőt, hogy nem kéri az ajándékot, Szervező automatikusan a megrendelések mellé postázza azt.

  1. Reklamációkezelés

A Promóció során ingyenesen átadásra került Ajándéktermékekkel kapcsolatos esetleges reklamációra kizárólag a termék átvételekor van lehetőség. Amennyiben az átadott Ajándéktermék láthatóan minőséghibás, akkor a Résztvevő az átadáskor jelezheti igényét a termék cseréjére, de a termék átvétele után reklamációt a Szervező már nem fogad el.

  1. A Promóció részvételi feltételeinek megváltoztatása

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóciót felfüggessze vagy megszüntesse, amennyiben annak folytatása rajta kívülálló okok miatt nem lehetséges. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóció feltételeit, különösen a Promóció időtartamát megváltoztassa, vagy a jelen szabályzatot bármikor módosítsa, melyről haladéktalanul tájékoztatja a Résztvevőket a sajtoforras.hu oldalon.

  1. Adatkezelés, adatvédelem

A promóció során személyes adatokat nem gyűjtünk, azok adatbázisba, illetve további felhasználásra nem kerülnek, kizárólag a termékek megrendelése és kiszállítása céljából kezeli őket a Szervező.

Budapest 2021. április 15.                                                                                                                                       

                                                                                                                                                                                                      Lapker Zrt.