Promo tájékoztató

 

Rendelje meg kedvenc lapját online és megajándékozzuk!

Október 11-től minden vásárlás mellé egy UCL Match Attax 21-22 kártyacsomagot adunk.

10.000 Ft feletti vásárlás után 1 db UCL Match Attax 21-22 mini fémdoboz az ajándék.

15.000 Ft feletti vásárlás esetén 1 db UCL Match Attax 21-22 megakezdőcsomaggal lepjük meg Önt.

20.000 Ft feletti rendelés esetén az ajándék 1 db UCL Match Attax 21-22 megafémdoboz.

 

A promóció részvételi szabályzata

A promóció szervezője, a Magyar Lapterjesztő Zrt. (továbbiakban: „LAPKER Zrt.” és/vagy „Szervező”), 1097 Budapest, Táblás utca 32., Cégjegyzékszám: 01-10-043804), mely teljes körűen felelős a játék jogszerű lebonyolításáért.

  1. Résztvevők

A Magyar Lapterjesztő Zrt. (székhely: 1097 Budapest, Táblás u. 32. cg.: 01-10-043804) a továbbiakban: ”Szervező”) által szervezett promócióban (továbbiakban: Promóció) azon 18. életévét betöltött Internet felhasználó, cselekvőképes, Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet, aki a Lapker Zrt. webshopjában www.sajtoforras.hu a Promóció időtartama alatt a Promócióban résztvevő valamely sajtóterméket utánvéttel vagy online bankkártyás fizetéssel megvásárolja (továbbiakban: Résztvevő).

A promócióban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és azok hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 2. pont).

  1. Promócióban résztvevő termékek

A Promócióban résztvevő termékek: hagyományos hírlap, gyűjtőkártya, matrica, partwork, könyvsorozat és egyéb, a webshop kínálatában található kereskedelmi és higiéniás termékek.

3. Az ajándéktárgy

Október 11-től minden vásárlás mellé egy UCL Match Attax 21-22 kártyacsomagot adunk. 10.000 Ft feletti vásárlás után 1 db UCL Match Attax 21-22 mini fémdoboz az ajándék. 15.000 Ft feletti vásárlás esetén 1 db UCL Match Attax 21-22 megakezdőcsomaggal lepjük meg Önt. 20.000 Ft feletti rendelés esetén az ajándék 1 db UCL Match Attax 21-22 megafémdoboz.

 

  1. A Promóció időtartama

A 2021. augusztus 24-től történő vásárlások esetén jár az Ajándéktermék, illetve az Ajándéktermék készletének erejéig.

  1. Promóció leírása

 A promóció időtartama alatt, minden vásárlónk a megrendelés feladást követően automatikusan, minden vásárlás mellé egy UCL Match Attax 21-22 kártyacsomagot kap. 10.000 Ft feletti vásárlás után 1 db UCL Match Attax 21-22 mini fémdoboz az ajándék. 15.000 Ft feletti vásárlás esetén 1 db UCL Match Attax 21-22 megakezdőcsomagot küldünk. 20.000 Ft feletti rendelés esetén az ajándék 1 db UCL Match Attax 21-22 megafémdoboz.

  1. Ajándéktermék átvétele

Az Ajándéktermék a megrendelt sajtótermék kiszállításakor történő átvétellel egyidejűleg kerül a Résztvevőnek átadásra. Amennyiben a megrendelés sztornozásra kerülne, a visszárut az ajándékkal együtt kell a Résztvevőnek visszaküldenie.

  1. Részvételi feltételek elfogadása

A Résztvevő a Promócióban történő részvételével minden tekintetben, kifejezetten és teljes mértékben elfogadja a jelen részvételi szabályzat rendelkezéseit. A promócióban a sajtoforras.hu oldal ÁSZF elfogadása mellett a részvétel automatikus, amennyiben arról a vásárló e-mailben nem értesíti a Szervezőt, hogy nem kéri az ajándékot, Szervező automatikusan a megrendelések mellé postázza azt.

  1. Reklamációkezelés

A Promóció során ingyenesen átadásra került Ajándéktermékekkel kapcsolatos esetleges reklamációra kizárólag a termék átvételekor van lehetőség. Amennyiben az átadott Ajándéktermék láthatóan minőséghibás, akkor a Résztvevő az átadáskor jelezheti igényét a termék cseréjére, de a termék átvétele után reklamációt a Szervező már nem fogad el.

  1. A Promóció részvételi feltételeinek megváltoztatása

Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóciót felfüggessze vagy megszüntesse, amennyiben annak folytatása rajta kívülálló okok miatt nem lehetséges. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóció feltételeit, különösen a Promóció időtartamát megváltoztassa, vagy a jelen szabályzatot bármikor módosítsa, melyről haladéktalanul tájékoztatja a Résztvevőket a sajtoforras.hu oldalon.

  1. Adatkezelés, adatvédelem

A promóció során személyes adatokat nem gyűjtünk, azok adatbázisba, illetve további felhasználásra nem kerülnek, kizárólag a termékek megrendelése és kiszállítása céljából kezeli őket a Szervező.

Budapest 2021. október 11.                                                                                                                                       

                                                                                                                                                                                                      Lapker Zrt.